Loader

Beveilig uw oldtimer

Beveilig uw oldtimer

Beveilig uw oldtimer of waardevol bezit bij Lusso Classics!

Is het terug vinden van uw bezit belangrijker dan de verzekering penningen?

  • Mi Peilzenders zijn niet detecteerbaar
  • Draadloos en “stand alone” d.m.v. interne accu
  • Zeer klein van formaat (t.b.v. onvindbaarheid peilzender)
  • Status controle d.m.v. Moving Intelligence platform
  • Koppeling met alarmcentrale
  • Verzekeraar erkend (premie korting)
  • Beheer middels MiApp (iOS, Android, Windows Phone)
  • Terug vind score 100% sinds introductie

Eenvoud en gebruiksgemak

De Mi-Peilzenders hebben een klein formaat en worden door Lusso Classics vakkundig en niet vindbaar in het voertuig geïnstalleerd. Het systeem heeft door de interne accu geen invloed op de aanwezige voertuig elektronica. De peilzender is stand alone en werkt zonder bedrading, hierdoor is het systeem niet te saboteren. Naast het verplichte beveiligingssysteem wordt vaak ook de Mi peilzender geïnstalleerd. Op deze wijze bent u op en top beveiligd. Dieven nemen nu eenmaal de moeite uw bezit te stelen, mochten ze daar toch in slagen dan doet de peilzender zijn werk. Kortom, de Mi-peilzender is voor ieder voertuig interessant!

Werking van de Mi6/Mi9

De Mi6/Mi9 meldt zich eenmaal per dag door een signaal te sturen vanuit de locatie waar het object zich bevindt. Na deze zeer korte pulse (1/10 sec) per 24 uur schakelt de Mi peilzender zichzelf direct uit. Hierdoor is de MI peilzender niet detecteerbaar voor opsporing apparatuur. Wanneer het object gestolen wordt, dient u contact op te nemen met de meldkamer. Zij zullen op afstand het systeem activeren naar diefstal modus en melding maken bij politie. Het opsporen van uw voertuig start vanaf nu. De Mi6 maakt gebruik van GSM en Radio Frequentie, de Mi9 maakt daarnaast ook nog gebruik van GPS.

De Mi9 heeft dezelfde functionaliteiten als de Mi6, maar heeft een grotere accu om de levensduur te verlengen. De Mi9 heeft op basis van 1 signaal per etmaal een levensduur van 8 jaar (de Mi6 3 jaar). Het is ook mogelijk de signaalfrequentie te verhogen naar 3 keer per 24 uur. Hierdoor wordt de levensduur van de accu wel verkort omdat het stroomverbruik toeneemt.

Beveilig uw oldtimer of waardevol bezit bij Lusso Classics

Mi6 – € 399,-
Mi9 – € 499,-

Inbouwkosten varieren per voertuig (indicatie 1 uur)

[button type=”warning” link=”https://www.lussoclassics.com/over-lusso-classics/contact/”]Interesse in deze beveiliging?[/button]

Productspecificaties

Klik op de afbeelding hieronder om hem te vergroten.

mi-peilzenders-voorjaarsactie-productspecificaties

[button type=”warning” link=”https://www.lussoclassics.com/over-lusso-classics/contact/”]Interesse in deze beveiliging?[/button]

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!