Lusso Classics wil u expliciet informeren over het volgende:

De website ‘lussoclassics.com’ en de volledige inhoud ervan is eigendom van LussoClassics. Om het even welke publicatie, duplicatie, en/of opslag van de website in haar geheel of een deel ervan is onderworpen aan de expliciete toestemming van Lusso Classics’. Deze bepaling is niet van toepassing op privé, niet-commercieel gebruik.

Lusso Classics behandelt om het even welke en alle persoonlijke gegevens, ons aangeleverd door de gebruikers, vertrouwelijk. Wij maken de persoonlijke gegevens van de gebruikers niet bekend aan om het even welke derde partij, en gaan de gegevens enkele gebruiken voor de doeleinden waarvoor ze bedoeld zijn.

Ondanks het voortdurende toegewijde onderhoud van Lusso Classics van deze website, kan de erop gepubliceerde informatie occasioneel onvolledig en/of incorrect zijn. De informatie op deze website wordt op gezette tijden aangepast en/of bijgewerkt. Lusso Classics behoudt zich het recht voor informatie per direct aan te passen zonder bericht vooraf.

Bepaalde (hyper-) links op deze website brengen u naar derde partij-websites buiten het domein van Lusso Classics, die geen eigendom zijn van Lusso Classics. Door het activeren van dergelijke links, verlaat u deze website. Lusso Classics aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Lusso Classics. Lusso Classics sluit elke en alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade van om het even welke aard, mogelijk volgend uit of in verband met deze website.

Tenzij expliciet anders vermeld, zijn al onze prijzen inclusief BTW . De informatie op deze site kan wijzigen, en wordt medegedeeld zonder aansprakelijkheid.