Ben je in het bezit van een klassieke of moderne sportauto en overweeg je om de autobekleding te vervangen of herstellen? Lusso Classics restaureert, bekleedt of vervangt het interieur deels of compleet van zowel klassieke auto’s als moderne auto’s. Dat doen we met passie, de juiste gereedschappen en kwaliteitsmaterialen. De keuze moet passen bij je wensen, de auto en de manier van het gebruik. Een mooi eindresultaat en het gevoel daarover valt of staat met het maken van de juiste keuzes. Dat begint bij een goed gesprek, gevolgd door een vakkundig advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

Mogelijkheden autobekleding

Autobekleding is een ruim begrip en omvat eigenlijk alles wat zich aan de binnenkant van de auto bevindt. Wij restaureren volledige auto’s en het interieur. Voor het interieur kun je bijvoorbeeld denken aan het restaureren of vervangen van:

  • Beschadigde stoffen
  • Versleten of doorgezakte autostoelen
  • Beschadigd dashboard
  • Tapijt en houten panelen
  • Hemel opnieuw stofferen

Wij kunnen alle stoffen leveren om het interieur van je klassieke of moderne sportauto opnieuw te bekleden. In ons atelier werken wij bijvoorbeeld met tapijt, stof, (kunst)leer, schuim en meer.
Zo werken wij met passie, precisie, oog voor detail en moderne technieken en gereedschappen voor een perfect eindresultaat. Wij doen geen concessies in kwaliteit.

Autobekleding laten maken in ons atelier

Veel automerken hebben in het verleden hun eigen leersoorten gebruikt. Dat maakt dat er veel verschillen zijn. Om de originaliteit van de auto te bewaren, is het noodzakelijk dezelfde leersoort te zoeken voor het herstel van het interieur. Dit geldt ook voor het tapijt en het houtwerk dat in het interieur gebruikt is.
Bij Lusso kunnen ook eventuele ergonomische aanpassingen aan het interieur worden uitgevoerd. Dat kan onder andere prettig zijn als je last hebt van lichamelijke klachten tijdens het rijden van de auto. Denk hierbij aan extra vulling van de stoelen of aan het plaatsen van een opblaasbaar lumbaal kussen. Zo creëren we meer steun of een verbeterde zithouding op maat.

Meer weten over de mogelijkheden met autobekleding?

Kom bij ons lang en krijg een vrijblijvende rondleiding in ons autobedrijf en in het naaiatelier. Proef de passie en krijg gevoel bij ons vakmanschap. Als de klik er is, kunnen we wellicht een mooi project realiseren met elkaar. Neem vandaag nog contact op.

autobekleding
autobekleding
autobekleding
autobekleding

Is jouw auto toe aan een nieuw interieur?

+31 35 628 67 89

Meer Services

onderhoud overview
reparatie overview
revisie overview
restauratie overview
autostalling overview
rally rijden overview