Lusso Classics beschikt over een prachtige verwarmde en goed beveiligde ruimte waar wij klassieke en moderne sportauto’s voor onze klanten stallen. Hierbij maken wij onderscheid tussen winterstalling en Full service stow and drive. Winterstalling voor klassieke en moderne sportauto’s spreekt voor zich. Dat gaat om stalling gedurende de wintermaanden, waarin er geen gebruik gemaakt wordt van de auto.

Full service stow and drive

Met Full service stow and drive bieden wij onze klanten een uitgebreide stallingsservice. Daarmee bieden wij de mogelijkheid om de auto doorgaand bij ons te stallen. Op het moment dat de auto gebruikt gaat worden, zorgen wij ervoor dat deze rijklaar is. Dat betekent bijvoorbeeld dat de olie op peil is en de banden op spanning zijn. De auto kan op het gewenste moment gehaald en gebracht worden.

Haal- en brengservice

Haal- en brengservice is tegen vergoeding van het uurtarief ook mogelijk. In beide gevallen staat de auto verwarmd onder een afdekhoes op de druppellader gestald. Daarmee voorkomen we dat de conditie van de accu achteruit gaat.
Ook worden alle auto’s bij langere stalling periodes met fuel saver in de tank en verhoogde bandenspanning weggezet om onronde banden te voorkomen.

Wat zijn de kosten van stalling klassieke en moderne sportauto’s?

De kosten voor stalling van een auto op onze locatie zijn als volgt:

  • De kosten van de winterstalling bedragen per auto vanaf € 180,- incl. btw per maand.
  • De kosten voor Full service stow and drive bedragen per auto vanaf € 210,- incl. btw per maand.

Het pand van Lusso Classics is uitstekend beveiligd met een state-of-the-art alarm en camera bewakingssysteem. Desondanks vragen wij toch onze klanten de auto casco te verzekeren om eventuele verhaalschades te voorkomen.

Het is niet mogelijk om sleutelwerkzaamheden in de stalling uit te voeren, wel is het in overleg mogelijk om gebruik te maken van onze uitgebreide werkplaats.

autostalling
autostalling
autostalling
autostalling overview

Meer weten over de stalling van jouw auto?

+31 35 628 67 89

Meer Services

onderhoud overview
reparatie overview
revisie overview
restauratie overview
autobekleding overview
rally rijden overview