Heeft je auto onderhoud nodig en ben je op zoek naar een garage waar dat met vakmanschap en passie gedaan wordt? Bij Lusso Classics staan de wensen van onze klanten en de kwaliteit van het onderhoud centraal. Zo starten we altijd met een grondige onderzoeksronde, waarna er een gedetailleerde offerte wordt gemaakt. Zo weet je voorafgaand aan het onderhoud altijd exact waar je aan toe bent. Ons streven is om verrassingen zo veel mogelijk voor u uit te sluiten en het plezier zo te behouden.

Originele onderdelen

Als er tijdens de onderhoudsbeurt onderdelen vervangen moeten worden, wil je natuurlijk het liefst dat er originele onderdelen worden gebruikt. In ieder geval gaat onze voorkeur daar wel naar uit. Als dat niet mogelijk of wenselijk is, gebruiken we kwalitatief gelijkwaardige of zelfs betere onderdelen.

High-tech gereedschappen

Ons doel is altijd om snel en vakkundig de juiste diagnoses te stellen. Want pas dan kun je goed onderhoud uitvoeren. Om daartoe in staat te zijn, beschikken wij over een grote hoeveelheid high-tech en merkspecifieke gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtebeeldcamera, endoscoop, rookmachine en diverse merkgerelateerde diagnose apparatuur. Deze specialistische gereedschappen stellen ons in staat om diagnose en onderhoud op het hoogste niveau uit te voeren.

APK keuring auto Hilversum?

In het geval u op zoek bent naar een garage voor APK keuring in Hilversum, kunt u ook bij ons terecht. Omdat een APK keuring slechts een momentopname is, wordt er meestal gekeken of het voertuig aan de door het RDW vastgestelde punten voldoet. Bij Lusso Classics gaan we ook bij de APK keuring een stap verder. Zo wordt ook nagedacht over eventuele preventieve maatregelen die effect hebben op de levensduur van de onderdelen en de veiligheid van het voertuig.

Extra mogelijkheden bij onderhoudsbeurt auto

Bij Lusso Classics kan er van de haal- en brengservice gebruik gemaakt worden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om de auto te vervoeren en de omvang van de reparatie. Wij beschikken ook over een leenfiets die je kunt gebruiken. Daarnaast zijn wij altijd bereid om je even persoonlijk af te zetten op het NS station Hilversum Mediapark.

Autopech voorkomen bij klassieke auto’s

Om autopech te voorkomen, adviseren wij met name bij klassieke auto’s om met regelmaat olie en overige vloeistoffen te peilen. Neem bij vreemde geluiden (u kent uw auto nou eenmaal het beste) direct contact met ons op.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor advies en hulp bij pechgevallen. Lusso Classics is RDW erkend, maar verder zijn wij niet aangesloten bij andere brancheorganisaties. Dit is omdat wij ons hoge kwaliteitsniveau zelf willen bepalen en controleren.

Passie delen en samen sleutelen aan je auto

Bij Lusso delen wij graag de passie voor ons vak en de techniek. Zo is het altijd mogelijk om in overleg zelf mee te werken aan je eigen auto.

Samengevat staan wij voor:

  • Vakkundig en gepassioneerd personeel
  • Hoge prijs-kwaliteitverhouding
  • Transparantie en duidelijk vooraf
  • Klant- en oplossingsgericht advies over onderhoud en reparatie aan uw voertuig
  • Hoog serviceniveau met compromisloze aanpak
onderhoud en reparatie lusso classics
werkplaats lusso classics
werkplaats lusso classics
werkplaats lusso classics

Vragen over het onderhoud van jouw auto?

+31 35 628 67 89

Meer Services

reparatie overview
revisie overview
restauratie overview
autobekleding overview
autostalling overview
rally rijden overview