Lusso Classics garage is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van zowel klassieke auto’s als moderne (sport)auto’s van alle merken. Alle werkzaamheden worden in overleg met onze klanten uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

In onze moderne werkplaats voeren wij de meest uiteenlopende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Dat kan zijn:

 • Kleppen stellen
 • Afstellen van de caburatie en ontsteking
 • Het reviseren en/of vervangen van defecte componenten
 • Maar ook volledige motoren- en bakrevisie

Uiteraard kunnen wij voor u ook APK- en aankoopkeuringen verzorgen! En…. u kunt gebruik maken van onze haal en breng Service. Wij beschikken over een gesloten ambulance.

Meer weten over onderhoud of reparatie? Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Contact opnemen


Wilt u de motor of bak van uw klassieke- of moderne sportauto laten reviseren? Voor motor revisie bent u bij Lusso Classics aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we gespecialiseeerd zijn in het reviseren van:

 • Motoren
 • Motorblokken
 • Versnellingsbakken
 • Carburateurs

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van motor revisie? Aarzel niet en neem snel contact met ons op!


Wij hebben ruime ervaring in het restaureren van carrosserie en interieur. Ook deel restauratie en schadeherstel op hoog niveau behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten over restauratie of schadeherstel van uw klassieke- of moderne sportauto?
Aarzel niet en neem nu contact op!
Contact opnemen


Wilt u uw klassieke sportauto van nieuwe autobekleding laten voorzien? Het laten bekleden van uw klassieke sportauto is een vak apart. Laat het doen door een specialist: Lusso Classics!

Met ruim 30 jaar ervaring in het bekleden en restaureren van alle merken en klassieke modellen kunnen wij oprecht zeggen dat we specialist zijn.

Meer weten over autobekleding of het restaureren van uw interieur? Aarzel niet en neem nu contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact opnemen

Onlangs gerealiseerde projecten


Bent u van plan uw classic te gaan gebruiken voor race of rally doeleinden? Bij Lusso Classic’s bent u aan het juiste adres voor rally of race preparatie. Onze eigen mensen nemen jaarlijks deel aan rally’s zoals o.a. de Mille Miglia. Zij weten als geen ander hoe je een klassieker hiervoor prepareert. Werkzaamheden zoals:

 • Het plaatsen van rolkooien
 • Speedpilot en tripmasters
 • Aanpassingen aan wielophanging
 • Optimaliseren van de aandrijflijn
 • etc.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over de mogelijkheden van preparatie?
Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen


Zoekt u een geschikte locatie om uw klassieker of sportauto te stallen. Lusso Classics biedt u de mogelijkheid uw klassieke- of moderne sportauto te stallen onder geconditioneerde omstandigheden. Ook bieden wij de mogelijkheid tot full operational storage.

Meer weten over de mogelijkheden voor autostalling? Neem vandaag nog contact op!
Contact opnemen


U wilt uw klassieke- of moderne sportauto verkopen? Maak dan gebruik van het netwerk van Lusso Classics. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en bemiddeling van klassieke- en moderne sportauto’s. Profiteer van ons netwerk.

Wilt u weten welke voordelen dit voor u heeft? Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen


verkopen door lusso classics