Over Lusso Classics

gesloten transportLusso Classics is hét adres voor onderhoud, revisie, restauratie, autobekleding, rally of race preparatie, autostalling en verkoop van klassieke en moderne sportauto’s. Passie, ervaring en gedrevenheid staan centraal wanneer wij aan uw (klassieke) sportauto werken. Wij hebben diverse klassieke en moderne sportsauto’s in de verkoop, met een regelmatig wisselend aanbod. Door ons grote netwerk is Lusso Classics dé partner die bemiddelt in de aankoop en verkoop van uw klassieke of moderne sportauto.

preparatie voor rally of raceRoderick Eijsbouts is zijn carrière begonnen bij de Roadster group waar hij zich specialiseerde in restauratie en het vak van autobekleding. Vervolgens een periode van 7 jaar autotechnicus bij Ekris BMW. Daarna begon toch het restauratievirus weer op te spelen en vond Roderick zijn weg naar Martin Dijkhof Autorestauratie in Achterveld. Dit bedrijf behoort tot de top 3 carrosserie- en restauratiebedrijven van Nederland. Na 6 jaar zocht Roderick een nieuwe uitdaging. Hij vond die bij Lusso Classics in Hilversum. Na 1,5 jaar kreeg hij de gelegenheid Lusso Classics Hilversum samen met Fred Steenbeek over te nemen.

Roderick is te bereiken via:
Tel: +31 (0)6 14 69 70 91
Email: roderick@lussoclassics.com

restauratieFred Steenbeek begon zijn carrière in het leger als technisch specialist. Na zijn 4 jarige dienstperiode specialiseerde Fred zich in het autoschade herstelvak. Na 10 jaar vond Fred zijn weg naar Akzo Nobel om daar 5 jaar als technisch vertegenwoordiger en account manager werkzaam te zijn. Hierna volgde 7 plezierige jaren bij Dupont Car Refinish als adviseur voor schadeherstel-en restauratiebedrijven. Zijn nieuwe uitdaging kwam toen hij de mogelijkheid kreeg samen met Roderick Lusso Classics Hilversum over te nemen.

Fred is te bereiken via:
Tel: +31 (0)6 38 10 77 10
Email: fred@lussoclassics.com