Ben je op zoek naar een garage voor een reparatie van jouw klassieke of moderne sportauto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Lusso Classics staan de kwaliteit van de reparatie, de wensen van onze klanten en passie voor klassieke en moderne sportauto’s hoog in het vaandel.

Vooraf weten waar je aan toe bent

Iedere auto die wij voor reparatie binnen krijgen wordt eerst grondig onderzocht. Op basis van dat onderzoek volgt een offerte voor de reparatie. Daarbij is het onze insteek om vooraf helderheid te geven en op die manier verrassingen zo veel mogelijk te voorkomen. Zodra tijdens de reparatie onderdelen vervangen moeten worden gebruiken wij bij voorkeur originele en/of kwalitatief gelijkwaardige of zelfs betere onderdelen.

Snelle en vakkundige diagnose en duurzame reparatie

In het geval dat je je auto laat repareren wil je natuurlijk het liefst dat er snel een goede en glasheldere diagnose wordt gesteld. Dat geeft immers duidelijkheid vooraf. Vervolgens moet de reparatie vakkundig uitgevoerd worden. De oplossingen die gekozen worden moeten duurzaam zijn. Om die doelstellingen goed te kunnen realiseren is niet alleen kennis, maar ook goed gereedschap nodig. Zo beschikken wij over een grote hoeveelheid merkspecifieke en high-tech gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtebeeldcamera, endoscoop, rookmachine en diverse merkgerelateerde diagnose apparatuur. Wij gaan alleen voor het beste.

Haal- en brengservice bij autoreparatie

Op het moment dat je auto in reparatie is bij ons, kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om dit te bewerkstelligen en de omvang van de reparatie. Daarnaast kun je altijd onze leenfiets meenemen of we zetten je even af bij NS station Hilversum Mediapark.

Lusso Classics samengevat

  • Vakkundig en gepassioneerd personeel
  • Hoge prijs-kwaliteitverhouding
  • Transparantie en duidelijk vooraf
  • Klant- en oplossingsgericht advies over onderhoud en reparatie aan uw voertuig
  • Hoog serviceniveau met een compromisloze aanpak
preparatie voor rally of race
preparatie voor rally of race
preparatie voor rally of race
preparatie voor rally of race

Wil je meer weten over reparatie van jouw auto?

+31 35 628 67 89

Meer Services

onderhoud overview
reparatie overview
revisie overview
restauratie overview
autobekleding overview
autostalling overview